Minulý týden jsme spustili 3 leadershipové programy

Minulý týden jsme spustili 3 ATAIRU leadership programy pro manažery a manažerky - Autentický leadership pro ženy, Autentický leadership pro muže a Disruptive Leadership Inside Out. Co se účastníci v programech dozví a který program by se nejvíce hodil vám? Čtěte dále a zjistěte to.

Autentický leadership pro ženy

10 měsíců podporujeme manažerky na cestě k větší sebejistotě, odolnosti a rovnováze mezi profesním a soukromým životem. Nově jsme do programu zařadili i leadership dovednosti nezbytné pro spolupráci a komunikaci v online prostředí.

Pomáháme nalézt silné stránky a přirozený styl spolupráce a komunikace s ostatními. Učíme, jak profesionálně řešit a zvládat náročné situace, pracovat s emocemi i zdravým nastavením hranic. Do programu jsme nově přidali i praktické dovednosti pro vedení týmů na dálku a budování vztahů v online prostředí.

V programu využíváme osobnostní diagnostiku Talent Dynamics.

Další běh, do kterého se už teď můžete registrovat, spouštíme letos v listopadu. Více o programu a registraci najdete zde

Autentický leadership pro muže

Unikátní leadership program pro muže ve vedoucích pozicích a zakladatele firem. Účastníci se dozví, jak být dobrým lídrem v každé situaci a co se od nich očekává v době, kdy se společnost i organizace zásadně mění a rostou požadavky na nové dovednosti manažerů.

Bereme je na cestu, která vede k lepšímu sebepoznání a ukotvení vašeho vlastního směřování. Redesignovaný program v sobě zahrnuje prvky Autentického leadershipu a nové dovednosti lídrů, jako vedení a motivace lidí v online prostředí, nebo práce s komplexitou a nepředvídatelností.

Další běh, do kterého se už teď můžete registrovat, spouštíme na jaře 2022. Více o programu a registraci najdete zde.

Disruptive Leadership Inside Out

Seniorní lídři dnes stojí před výzvou transformovat firmy na digitální ekonomiku a nové způsoby práce. Než ale začnou se změnami uvnitř firmy, musí začít se změnami u sebe samých. Program kombinuje vlastní seberozvoj s rozvojem firmy, a to prostřednictvím nových poznatků a trendů ze světa businessu, technologií a psychologie.

Pomůžeme lídrům nahlížet na věci z jiných perspektiv a pochopit širší kontext. Zjistí, jak disruptovat stávající byznys, jak navazovat nová partnerství nebo jak proměnit data ve zdroje nových příjmů. Odpoví si na otázky: Jsem připravený na budoucnost? Je připravená firma? Jak a kde mám rekrutovat talenty? Jak zaujmout nové generace – čím je motivovat, aby se stali součástí firmy?

Program jde cestou nečekaných zážitků, často na hraně komfortní zóny.

Další běh, do kterého se už teď můžete registrovat, spouštíme na jaře 2022.Více o programu a registraci najdete zde.


Odebírejte náš newsletter a mějte přehled o tom, co se děje v oblastech adaptivity a leadershipu.