Nový seriál Průvodce do práce: získejte leadershipové tipy do práce a do života

Průvodce do práce je nový volně dostupný leadershipový seriál z dílny ATAIRU a MALL.TV. Pro všechny, kteří chtějí být lídry svého života. Radka Dohnalová a Petr Havlíček přinášejí konstruktivní tipy, které uplatníte nejen v práci, ale v celém svém životě. Pomocí nich se zocelíte a budete ještě mnohem lépe připraveni na nové situace i životní změny.

Představte si, že máte pod kontrolou reakce na situace, které se vám v životě dějí a sami tak určujete svoje vlastní směřování. A přesně o tom leadership je. Leadership dokáže udělat život lepším. I proto je ambicí ATAIRU pozitivně ovlivnit jeden milion lidí.

Takže hledáme cesty, jak udělat leadership dostupnější. A podělit se o to, co děláme. Aby byl každý lídrem svého života. Bez ohledu na pracovní pozici.

A tak vznikl “Průvodce do práce“. Volně dostupný leadershipový seriál pro širokou veřejnost, ve kterém vám jednou týdně prostřednictvím krátkých (2-3 minutových) videí ukážeme, jak pomocí leadershipu řešit každodenní situace. Takový leadership do kapsy, který můžete sdílet s vaším okolím (vašimi týmy, kolegy a kolegyněmi, partnery a partnerkami a dalšími). Dozvíte se v něm, jak dávat konstruktivní zpětnou vazbu, jak se popasovat se změnami, jak se nedostávat do bezmocné role oběti a nebo třeba jak pomocí signálních slov reagovat na křehké a nepříjemné situace a další.

Doufáme, že pro vás, vaše lidi a vaše okolí bude Průvodce do práce přínosný a že společně přispějeme k rozvoji leadershipu.