Absolventky ATAIRU programů zveme na společné ALUMNI setkání

Absolventky ATAIRU leadershipových programů zveme na společné podzimní fashion setkání. To se uskuteční 18. 10. od 18:00 v prostorách Pietro Filipi Collection na Národní 31.

Těšit se můžete i na stylistku Janu Kopáčikovou ze Style Manager a speciální ceny, které jsou pro vás připraveny.

Zdroj: OD Kotva

Milé dámy,

tak, jako jsme se v programu Autentického Leadershipu zaměřily na to, jak být lepší, šťastnější a krásnější zevnitř, nyní vás chceme pozvat na událost, kde se podíváme na to, jak být krásnější a autentičtější i navenek.

Určitě už jste zažily ten pocit, že nemáte co na sebe přesto, že je váš šatník plný oblečení. Důvodem je zřejmě to, že je plný solitérů – tedy kousků, které nejdou navzájem kombinovat. To pak vytváří pocit, že si nemáme co obléci. A stejně jako dům potřebuje pevné základy, je tomu tak i u našeho šatníku. 

Proto vás zveme na unikátní event v prostorách obchodu Pietro Filipi Collection na Národní 31, kde vám naše absolventka programu Jana Kopáčiková ze STYLE MANAGER představí, jak si vytvořit základy šatníku, které je snadné mezi sebou kombinovat. Navíc jsou to tak nadčasové kousky, že vám vydrží spoustu let, ušetří čas strávený před skříní i v obchodě, a ve finále i peníze. Třešničkou na závěr je, že si budete moci tyto věci vyzkoušet i zakoupit přímo na místě, a to s extra slevou navíc nad rámec již slevněné kolekce.

Netřeba dodávat, že je to opět skvělá možnost, jak se znovu setkat a propojit v rámci networkingu ;-)

Akce se koná 18. 10. 2021 od 18. hodin a z kapacitních důvodů je omezena pro 80 účastnic. Pro účast na akci je nutné se registrovat. Těšíme se na společné setkání.