Autentický Leadership pro ženy: Na podzim jsme spustili další běhy

Na konci listopadu začaly další běhy programů Autentický Leadership pro ženy ze středního managementu (jubilejní desátý!) a Autentický Leadership pro ženy top manažerky.

Oba programy, které se zaměřují na rozvoj ženského leadershipu a pomáhají ženám uspět v mimořádně náročném prostředí a být si jistější v tom, kam směřují, byly naplněny do posledního místa.

Obsah programu Autentický Leadership pro ženy ze středního managementu navíc prošel mírnou úpravou, aby ještě více reflektoval potřeby jeho účastnic a byl co nejvíce aktuální.

Pokud jste se nestihly přihlásit, další možnost budete mít zase na jaře (registrujte se včas). A opět pro vás chystáme živé ochutnávky, na kterých se můžete potkat s lektorkami, ale také bývalými účastnicemi programů (ATAIRU ALUMNI).


Devět měsíců podporujeme manažerky na cestě k větší sebejistotě, odolnosti a rovnováze mezi profesním a soukromým životem.

Pomáháme nalézt silné stránky a přirozený styl spolupráce a komunikace s ostatními. Učíme, jak profesionálně řešit a zvládat náročné situace, pracovat s emocemi i zdravým nastavením hranic. Získáte také praktické dovednosti pro vedení týmů na dálku a budování vztahů v online prostředí.

Obsah programu Autentický Leadership pro ženy ze středního managementu navíc prošel mírnou úpravou, aby ještě více reflektoval potřeby jeho účastnic a byl co nejvíce aktuální.

Využíváme také osobnostní diagnostiku Talent Dynamics, díky které poznáte vaše přirozené talenty.


Jediný program autentického leadershipu v České republice, který podporuje a rozvíjí ženy z nejvyššího vedení firem a členky představenstev českých i nadnárodních společností. Program se zaměřuje na témata spojená s leadershipem na nejvyšších úrovních a změnami v byznysu i ve společnosti.

Pomůžeme vám nalézt vaše silné stránky a váš přirozený styl spolupráce a komunikace s ostatními. Ukážeme vám, jak profesionálně řešit a zvládat náročné situace, pracovat s emocemi i zdravým nastavením hranic. Do programu jsme nově zařadili i praktické dovednosti pro vedení týmů na dálku a budování vztahů v online prostředí.

V programu využíváme osobnostní diagnostiku Talent Dynamics, díky které poznáte vaše přirozené talenty.