Na podzim spouštíme dva ATAIRU leadership programy pro ženy. Vyzkoušejte je formou ochutnávky

V listopadu spouštíme dva ATAIRU leadership programy - Autentický Leadership pro ženy a Autentický Leadership pro top manažerky. Oba programy rozvíjí autenticitu žen v leadershipu a pomáhají ženám budovat jejich sebejistotu, odolnost a rovnováhu mezi prací a osobním životem.
Autentický Leadership pro top manažerky je navíc jediný program v České republice, který podporuje a rozvíjí ženy z nejvyššího vedení firem, členky představenstev českých i nadnárodních společností. 

Před registrací do programů jsme pro vás připravili jejich ochutnávky, na kterých získáte odpovědi na vaše otázky. Využijte této příležitosti a potkejte se kromě lektorů i s hosty, kteří si programy sami prošli a zjistěte, s čím konkrétním jim pomohly. Níže najdete další informace o jednotlivých programech a možnost registrovat se.


Devět měsíců podporujeme manažerky na cestě k větší sebejistotě, odolnosti a rovnováze mezi profesním a soukromým životem. Nově jsme do programu zařadili i leadership dovednosti nezbytné pro spolupráci a komunikaci v online prostředí.

Pomáháme nalézt silné stránky a přirozený styl spolupráce a komunikace s ostatními. Učíme, jak profesionálně řešit a zvládat náročné situace, pracovat s emocemi i zdravým nastavením hranic. Do programu jsme nově přidali i praktické dovednosti pro vedení týmů na dálku a budování vztahů v online prostředí.

V programu využíváme osobnostní diagnostiku Talent Dynamics, díky které poznáte vaše přirozené talenty.


Jediný program autentického leadershipu v České republice, který podporuje a rozvíjí ženy z nejvyššího vedení firem a členky představenstev českých i nadnárodních společností. Program se zaměřuje na témata spojená s leadershipem na nejvyšších úrovních a změnami v byznysu i ve společnosti.

Pomůžeme vám nalézt vaše silné stránky a váš přirozený styl spolupráce a komunikace s ostatními. Ukážeme vám, jak profesionálně řešit a zvládat náročné situace, pracovat s emocemi i zdravým nastavením hranic. Do programu jsme nově zařadili i praktické dovednosti pro vedení týmů na dálku a budování vztahů v online prostředí.

V programu využíváme osobnostní diagnostiku Talent Dynamics, díky které poznáte vaše přirozené talenty.


Reference účastnic programu

„Děkuji za příležitost dozvědět se více o vlastních talentech a specifickém stylu vedení. Skupinový program jde opravdu do hloubky a navíc je plný velmi inspirativních osobností z podnikání. Spolupráci s ATAIRU doporučuji všem lídrům, kteří chtějí změnit pohled na změnu v korporaci/firmě samotné."

Stacy Meyer
CEO, Johnson&Johnson

„ATAIRU je program, do kterého jsem vstupovala poměrně skeptická. Přineslo mi to hodně. Jsem mnohem více trpělivější s lidmi a tolerantnější směrem k nim, protože dokážu daleko lépe rozpoznat, v čem jim je dobře a v čem zase ne. Ale hlavně jsem si já sama uvědomila skrz svůj talent, v čem vynikám a v čem ne – a že to není špatně, když nevynikám. Mnohem více si vnitřně věřím, snažím se dělat si odstup od práce a věcí, které mě zaručeně „rozhodí„ a podívat na to s nadhledem. Z každého workshopu jsem odjížděla s nějakým aha-efektem, který byl ale poměrně významný."

Lenka Zákoucká
HR Business Partner, Carrier

„Stretnutie s Evou veľmi zvýšilo kvalitu ako môjho profesijného, tak aj osobného života. Bolo neuveriteľné vidieť ako sa rýchlo mení môj prístup k medziľudským vzťahom.
V súvislosti s prípravou Slovenskej republiky na prvé predsedníctvo EÚ v histórii som sa pripravovala na slušné vykonávanie funkcie predsedu pracovnej skupiny Rady EÚ. Cítila som, okrem mojej kvalifikácie získanej počas dlhej práce, že potrebujem iné zručnosti. Bolo neuveriteľné vidieť zmenu v medziľudských vzťahoch, najprv v práci a potom v mojom súkromnom živote. Jedným slovom úplne zmenil môj prístup k práci a životu."

Silvia Gavorníková
Head of International Relations, EXIMBANKA
Slovak Republic


ATAIRU INSPIRACE

E15 cast: Lídři trpí syndromem poraněné míchy, říkají Dohnalová a Havlíček

E15 cast: Lídři trpí syndromem poraněné míchy, říkají Dohnalová a Havlíček

Co dnes musí lídři nejvíc řešit v souvislosti s proměnami v byznysu? Jak by měl manažer reagovat na neustálou potřebu inovace? O tom v dalším díle E15 Castu mluvil Nikita Poljakov s Radkou Dohnalovou a Petrem Havlíčkem z ATAIRU, která se zaměřuje na rozvoj leadershipu podnikatelů a manažerů i manažerek.

Nablízko s Radkou Dohnalovou: V USA nikdo nezpochybňuje, že zvládnete práci i být dobrá máma

Nablízko s Radkou Dohnalovou: V USA nikdo nezpochybňuje, že zvládnete práci i být dobrá máma

Nablízko je nový pořad časopisu Moje psychologie. Jeho prvním hostem byla Radka Dohnalová, Founder & CEO ATAIRU a expertka na rozvoj leadershipu. Co to je leadership, proč je důležitá vnitřní motivace a jak v člověku odemknout jeho pravé talenty?