ATAIRU LEADERSHIP TV: Tři výzvy pro novou éru leadershipu

Seriál, který mapuje nejnovější trendy v leadershipu. Ukazuje, jak to vidí kapitáni českého businessu nebo mezinárodní autority v oboru. Přináší praktické tipy, návody a postupy, jak takové věci realizovat ve svých firmách.

V první třídílné minisérii se podíváme na „Tři výzvy pro novou éru leadershipu“. Z desítek našich firemních spoluprací napříč odvětvími, ze stovek našich rozhovorů s lídry českých firem v uplynulém roce vyplynuly tři nejčastěji skloňované oblasti, kterým se firmy intenzivně věnují a kterým se budeme věnovat - 1. Jak vytvářet jasnost, 2. Jak posilovat psychologické bezpečí, 3. Jak zavádět empowerment.

Začínáme 17. 6. 2022. 

Staňte se součástí komunity lídrů

ATAIRU LEADERSHIP TV uvádí minisérii pro firmy a jednotlivce:

Tři výzvy pro novou éru leadershipu

Epizoda 1: Jak vytvářet jasnost (17. 6. 2022)

Situace ve firmách někdy připomíná inverzní počasí: nahoře průzračné jasno, dole mlhavo. Proč je pro lídry tak těžké nakupovat své lidi na dlouhodobou vizi, strategii nebo je připravit na změny? Protože často úplně opomíjejí kritický element úspěšné komunikace: osobní interpretaci. Ukážeme si, jak správně nakupovat lidi tím, že jim k interpretaci dáme prostor.

Epizoda 2: Jak posilovat psychologické bezpečí (16. 9. 2022)

Pokud se chce organizace pohybovat rychle kupředu, potřebuje k tomu lidi, kteří se nebojí zkoušet nové věci. Pokud se lidi nemají bát experimentovat, potřebují k tomu prostředí psychologického bezpečí. Podíváme se na to, jak takové bezpečné prostředí vytvořit a jak ho dlouhodobě posilovat.

Epizoda 3: Jak zavádět empowerment (14. 10. 2022)

Empowerment, neboli zplnomocňování. V současnosti - minimálně podle hodnocení více než 100 oslovených firem -  Achillova pata v adaptivitě firem. A zároveň kvalita, která bude hrát klíčovou roli v budoucnosti. Jak je to ale: Zodpovědnost se uděluje, nebo bere? Anebo se děje obojí současně? A platí stejná pravidla v operativní části businessu stejně jako v té inovativní? Tím se budeme zabývat v poslední epizodě.

Proč ATAIRU LEADERSHIP TV

ATAIRU LEADERSHIP TV

První živě vysílaný seriál, který se věnuje nejzásadnějším výzvám leadershipu. Přináší obsahovou inspiraci, propojenou s tím, jak dané problémy vidí kapitáni českého businessu nebo mezinárodní autority v oboru.

Když chcete mít přehled o celém odvětví

V publiku budou naráz sedět lidé z různých firem napříč odvětvími, a tak můžete v reálném čase získat velmi zajímavé vhledy do dění na businessové scéně.

Když chcete posílit učící se organizaci

Podpořte rozvoj vaší orginazace skrz rozvoj vašich lidí. ATAIRU LEADERSHIP TV přináší možnost doručit obsah neomezenému publiku a díky tomu se tak dostane ke všem vašim lidem, ke kterým má.

Když chcete inspirovat své lidi

Nabídněte vašim lidem zajímavá témata a zkušené řečníky. ATAIRU LEADERSHIP TV je místo pro okamžitou inspiraci i aktuální trendy, se kterými se vaši zaměstnanci setkávají.

Buďte součástí českého projektu se světovými parametry

Věříme v to, že český business má světový potenciál. Připojte se k nám a posuňme české firmy do nové éry leadershipu připraveného na budoucnost.

Jak ATAIRU LEADERSHIP TV funguje

Formát

3 epizody, každý měsíc nová epizoda s 60minutovou stopáží, pro neomezený počet účastníků.

Živé vysílání

Vše probíhá živě v přímého přenosu. To přináší jedinečnou možnost získat okamžitě odpovědi na vaše otázky, které vám přinášejí zajímavé vhledy do dění na businessové scéně.

Inspirativní obsah, který jde do hloubky

Tvoříme vlastní autorský obsah, který přináší nejnovější trendy v leadershipu z pohledu toho, co momentálně firmy řeší. S námi budete připraveni na to, co přijde. Do přímého přenosu jsou navíc zapojeni experti jako hosté.

Významní hosté

Rozhovory s inspirativními hosty z řad mezinárodních autorit a významných postav domácího businessu.

Interakce mezi řečníky a posluchači

ATAIRU LEADERSHIP TV není jednosměrnou komunikací, ale interaktivním nástrojem, ve kterém spolu lidé mohou komunikovat, kooperovat a být v přímém kontaktu. Interaktivita a živá hlasování probíhají na jedinečné platformě od MALL.TV, která účastníky vtáhne do děje.

E-book a velké množství bonusových materiálů

Vysíláním to nekončí. Po skončení každe epizody dostanete navíc praktický e-book s 1. klíčovými obsahovými sděleními, 2. inspirací od hostů, 3. výsledky hlasování, 4. Praktickými návody a nástroji. A také velké množství bonusových materiálů (např. plné verze rozhovorů). Vše připraveno pro vás i vaše lidi, aby s tím mohli dál pracovat ve svých týmech.

Jak se přidat

A jak u toho můžete být? Připravili jsme pro vás cenové skupiny, díky kterým si můžete vybrat, kolik vstupů do ATAIRU LEADERSHIP TV budete potřebovat.

ATAIRU Lab: Živá data z živého vysílání

Během živého vysílání ATAIRU LEADERSHIP TV sbíráme data prostředníctvím interaktivních otázek od účastníků z různých firem a různých odvětví.

Data prezentujeme a komentujeme v reálném čase samotného vysílání a následně sdílíme prostřednictvím infografiky, kterou zasíláme po skončení vysílání jako součást e-book.

Zkušenosti a reference

„Na spolupráci s ATAIRU si cením několika věcí: všichni klíčoví lektoři pocházejí z businessu, a díky téhle unikátní kombinaci vlastní špičkové praxe s teorií dokážou výborně porozumět specifickému kontextu naší firmy, a připravit školení, které má pro nás vysokou relevanci. Zároveň oceňuji důraz, který ATAIRU klade na efektivitu a praktičnost - nezahlcuje účastníky zbytečným množstvím detailů, na které si stejně po chvíli už nikdo nevzpomene, ale soustředí se na několik klíčových sdělení a na to, jak přetavit poznatky z workshopů do praxe. A v neposlední řadě je pro mě důležité, že lidé z ATAIRU nezaspali v minulosti, ale využívají nejnovější interaktivní metody a nástroje, díky kterým dosahujeme ve virtuálním prostředí podobných výsledků jako během spolupráce v reálném světě.“

Martin Vohánka
CEO EUROWAG

„ATAIRU pro nás spoluvytvořilo program na míru pro manažery, který nám měl pomoci zvládnout přechod na remote pracovní prostředí a s implementací naší douhodobé strategie. Celý proces přípravy programu a výběr klíčových témat, s kterými ATAIRU přišlo, nás utvrdil v tom, že jsme si vybrali profesionály a odborníky. Vzhledem k jeho důležitosti jej také absolvovalo vedení firmy. Důležité a jedinečné pro nás bylo i to, že v rámci celého programu ATAIRU přicházelo s insighty a postřehy z témat, která s našimi zaměstnanci diskutovali, díky čemuž jsme získali další cenné informace.“

Petr Dvořák
CEO Vodafone

„Přijde mi, že jste tímto formátem perfektně trefili dobu. Líbí se mi, že přinášíte aktuální témata a oceňuji, jak to děláte. Nejste jen lektoři, ale proměňujete se ve vypravěče, kteří zapojují posluchače do příběhu a berou ho s sebou na cestu. Neříkáte věci, které jsou zřejmé, ale raději nabízíte neintuitivní názory a pohledy na věc. A tím zásadně disruptujete naše standardní myšlenkové postupy.“

Grant Liversage
Managing Director Plzeňský Prazdroj

Mám zájem o ATAIRU LEADERSHIP TV a chci se dozvědět více

Vyplněním formuláře se můžete buď rovnou přihlásit do ATAIRU LEADERSHIP TV, nebo zjistit více informací. Dejte nám vědět a my se vám ozveme.

Potřebujete poradit?
Kontaktujte Jitku

Jitka Houzarová
Coordinator
+420 732 932 613
jitka.houzarova@atairu.com