Na podzim spouštíme programy pro rozvoj lídrů. Registrujte se

ATAIRU programy Autentického Leadershipu rozvíjí lídry už více než 10 let. Poznejte váš přirozený způsob vedení a spolupráce, ale také to, co vás brzdí a limituje. Předáme vám praktické tipy, nástroje a zkušenosti pro leadership s opravdovou vizí a dopadem. Podívejte se na připravované podzimní programy určené pro lídry od korporátních firem až po startupy. 


Autentický Leadership pro ženy

rozvoj leadershipu, vzdělávání manažerů, rozvoj dovedností

Ochutnávka: 9. října od 18:00 v Animika Hub
Začátek programu: 8. listopadu

Zveme vás do programu, ve kterém rozvíjíme ženský leadership a autenticitu. Jeho cílem je dovést ženy ve vedoucím postavení k větší sebejistotě, odolnosti a rovnováze mezi profesním a soukromým životem.

Program se zaměřuje na oblasti sebepoznání, vedení týmů a komunikace, osobního brandingu a nových dovedností lídrů.

Pomůžeme vám nalézt vaše silné stránky a váš přirozený styl spolupráce a komunikace s ostatními. Naučíme vás, jak profesionálně řešit náročné situace, pracovat s emocemi, zdravě si nastavovat hranice a nenásilně se prosazovat v mužském prostředí.

100 % účastnic by program doporučilo svým kolegyním.


Autentický Leadership pro muže

rozvoj leadershipu, vzdělávání manažerů, rozvoj dovedností

Začátek programu: 29. listopadu
Před zahájením programu si můžete zavolat s našimi lektory. Stačí si rezervovat termín.

Unikátní program pro rozvoj mužů ve vedoucích pozicích a zakladatele firem. Dozvíte se, jak být dobrým lídrem v každé situaci a co se od vás očekává v době, kdy se společnost i organizace zásadně mění a rostou požadavky na nové dovednosti manažerů.

Úkolem lídra, a tedy i vaším úkolem, je umožnit sobě a svému týmu hladké fungování tak, abyste společně přispívali k úspěchu a výsledkům celé organizace. Co ale dělat, když narazíte na nespolupráci a nesoulad v týmu, dostáváte se do situací, se kterými nemáte zkušenosti, nebo už nestačí to, co jste doposud uměli a znali?  

Zveme vás na cestu, která vede k lepšímu sebepoznání a ukotvení vašeho vlastního směřování. Redesignovaný program v sobě zahrnuje prvky Autentického leadershipu a nové dovednosti lídrů, jako jsou vedení a motivace lidí v online prostředí nebo práce s komplexitou a nepředvídatelností.

V obou programech využíváme osobnostní diagnostiku Talent Dynamics.

U 64 % účastníků vnímá okolí jejich posun jako lídrů.


Autentický Leadership pro top manažerky

rozvoj leadershipu, vzdělávání manažerů, rozvoj dovedností

Ochutnávka: 28. listopadu od 18:00 v Animika Hub
Začátek programu: 28. února 2024

Jediný program autentického leadershipu v České republice, který podporuje a rozvíjí ženy z nejvyššího vedení firem a členky představenstev českých i nadnárodních společností.  Program se zaměřuje na témata spojená s leadershipem na nejvyšších úrovních a změnami v byznysu i ve společnosti.

Vedení lidí a řízení společností, jak jsme znali doposud, se dramaticky mění. V programu vám ukážeme, jak uspět v tomto mimořádně náročném a nepředvídatelném prostředí (tzv. V.U.C.A. světě).  Dozvíte se, co jsou delty v leadershipu a jaké nové dovednosti je nezbytné získat, abyste změny dokázaly ustát a využít je pro rozvoj byznysu. Naším cílem je posílit vaši odolnost a pomoci vám k tomu, abyste i pod velkým tlakem zůstaly vyrovnané a nepřestaly věřit svým schopnostem.

Rádi vás přivítáme do společnosti dalších top manažerek, které v bezpečném a otevřeném prostředí sdílí osobní zkušenosti a inspirují se navzájem.


Reference účastníků programů

„Po roce v manažerské roli jsem hledala něco, co mi pomůže v práci s lidmi a našla jsem ATAIRU. Díky programu se mi podařilo vybudovat si vnitřní odolnost a nastavit si hranice. Vím, kdo jsem, co mi vyhovuje, ale i nevyhovuje a dokážu to teď transparentně komunikovat v rámci svého týmu. Autentický Leadership pro ženy bych proto doporučila každé ženě, která si potřebuje ujasnit vlastní priority a chce to také předávat dál."

Anna Březinová
Business Unit Manager, Alza
účastnice Autentického Leadershipu pro ženy

„ATAIRU je program, do kterého jsem vstupovala poměrně skeptická. Přineslo mi to hodně. Jsem mnohem více trpělivější s lidmi a tolerantnější směrem k nim, protože dokážu daleko lépe rozpoznat, v čem jim je dobře a v čem zase ne. Ale hlavně jsem si já sama uvědomila skrz svůj talent, v čem vynikám a v čem ne – a že to není špatně, když nevynikám. Mnohem více si vnitřně věřím, snažím se dělat si odstup od práce a věcí, které mě zaručeně „rozhodí„ a podívat na to s nadhledem. Z každého workshopu jsem odjížděla s nějakým aha-efektem, který byl ale poměrně významný."

Lenka Zákoucká
Head of HR, Kostal Kontakt Systeme GmbH
účastnice Autentického Leadershipu pro ženy

„ATAIRU Authentický Leadership je program, který se zásadně vymyká konkurenčním programům v tom, že nenucenou, ale velmi intenzivní formou adresuje otázky sebereflexe a osobního rozvoje lídra. Pokud chcete aby váš management chytil druhý dech a změnil přístup k běžně používaným principům fungování, Authentic Leadership program je tou správnou volbou pro váš tým. Jako lídra mě nejvíc těší, že program nastartoval velice aktivní přístup mých podřízených k seberozvoji, jelikož jim otevřel nové horizonty.”

Ronald Lipták
Head of NN IT Hub, NN
účastník Autentického Leadershipu pro muže

„Pochopil jsem, co je můj talent a jak s tím souvisí styl mojí komunikace. To uvědomění je ohromně osvobozující. Důležité pro mě bylo sdílení zkušeností s ostatními účastníky a poznání toho, jak fungují jiné talenty. Protože jejich správné propojení ve firmě je pro úspěch naprosto zásadní věc. Velkým přínosem pro mě byli i lektoři, kteří za sebou mají dlouholeté působení v byznysu a jsou nabití opravdovou praxí.”

Petr Zajíček
Head of Special Works, GasNet
účastník Autentického Leadershipu pro muže