Nová ATAIRU LEADERSHIP TV: První živě vysílaný interaktivní seriál o nových trendech v leadershipu

Končí doba jednorychlostního leadershipu a přichází generace D, která přináší nová pravidla hry. ATAIRU LEADERSHIP TV vám v rámci minisérie „Dvoruychlostní leadership pro budoucnost“ ukáže, jak podle nových pravidel hrát a připraví vás na to, co právě teď přichází.

Začínáme 22. 2. 2022 ve 2 odpoledne. 

Staňte se součástí komunity lídrů

ATAIRU LEADERSHIP TV uvádí minisérii pro firmy a jednotlivce:

Dvourychlostní leadership
pro budoucnost

Epizoda 1: Konec jedné společné rychlosti

Tlak na rychlost přinášení inovací, která bude rozhodovat o prosperitě firem v budoucnu, zesiluje rozdíly mezi rychlostí stabilní (“Run the business”) a dynamické (“Change the business”) části firem. Budoucí úspěch však nespočívá ve snaze sladit oba segmenty na stejnou rychlost, ale naopak ve vytvoření podmínek, které budou podporovat jejich odlišnou dynamiku.

Epizoda 2: Zrození generace D

Víte, k čemu slouží v automobilu diferenciál? Umožňuje, aby se na stejné nápravě točila kola různou rychlostí. To umožňuje plynulý a efektivní průjezd zatáčkami. Takového diferenciála potřebujete i ve své organizaci, aby pomáhal sladit různé rychlosti running the business a changing the business týmů. Kdo jsou to ale diferenciálové, jakými vlastnostmi a dovednostmi by měli disponovat a co přesně by měli dělat?

Epizoda 3: Podle nových pravidel

Myslíte si, že pokud “honíte” mnoho zajíců, je prioritizace účinný nástroj? Že komplexitu businessu lze adresovat zjednodušováním nebo standardizací? Zní to tak logicky! Tak proč to někdy funguje a někdy ne? Protože prioritizace a zjednodušování jsou nástroje z “run the business” segmentu, a v “Change the business” můžou napáchat více škody než užitku. Rozlučte se s univerzálním přístupem.

Proč ATAIRU LEADERSHIP TV

Když chcete posílit učící se organizaci

Podpořte rozvoj vaší orginazace skrz rozvoj vašich lidí. ATAIRU LEADERSHIP TV přináší možnost doručit obsah neomezenému publiku a díky tomu se tak dostane ke všem vašim lidem, ke kterým má.

Když chcete inspirovat své lidi

Nabídněte vašim lidem zajímavá témata a zkušené řečníky. ATAIRU LEADERSHIP TV je místo pro okamžitou inspiraci i aktuální trendy, se kterými se vaši zaměstnanci setkávají.

Když chcete mít přehled o celém odvětví

ATAIRU Lab, rozšíření k ATAIRU LEADERSHIP TV, umožňuje v reálném čase získat zpětnou vazbu od vašich zaměstnanců. A díky souhrnu a doporučením, která následně připravíme, s ní pak dále pracovat.

Buďte součástí českého projektu se světovými parametry

ATAIRU LEADERSHIP TV přináší nejnovější trendy v oblasti leadershipu: ZE SVĚTA A V BUDOUCNU I DO SVĚTA.

Jak ATAIRU LEADERSHIP TV funguje

Formát

3 epizody, každá trvající 90 minut.

Živé vysílání

Vše probíhá živě v přímého přenosu. To přináší jedinečnou možnost získat okamžitě odpovědi na vaše otázky.

Inspirativní obsah

Tvoříme vlastní autorský obsah, který přináší nejnovější trendy v leadershipu. S námi budete připraveni na to, co přijde. Do přímého přenosu jsou navíc zapojeni experti jako hosté.

Významní hosté

Rozhovory s významnými hosty na prezentovaná témata, kteří vnášejí do vysílání jejich expertízu a sdílejí best practices. Tím pomáhají najít odpovědi na řešené problémy.

Interakce mezi řečníky a posluchači

ATAIRU LEADERSHIP TV není jednosměrnou komunikací, ale interaktivním nástrojem, ve kterém spolu lidé mohou komunikovat, kooperovat a být v přímém kontaktu. Využíváme Q&A, polls, hlasování s výsledky v reálném čase a další interaktivní prvky, které účastníky vtáhnou do děje.

ATAIRU Lab: Živá data z živého vysílání

Během živého vysílání ATAIRU LEADERSHIP TV sbíráme data prostředníctvím interaktivních otázek od účaastníků z různých firem a různých odvětví.

Data prezentujeme a komentujeme v reálném čase samotného vysílání a následně sdílíme prostřednictvím infografiky, kterou zasíláme po skončení vysílání.

Řečníci a externí hosté ATAIRU LEADERSHIP TV

Moderátoři ATAIRU LEADERSHIP TV budou vést rozhovory s relevantními hosty, kteří budou přinášet svoji expertízu a svoji zkušenost na prezentované téma.

Zkušenosti a reference

„Na spolupráci s ATAIRU si cením několika věcí: všichni klíčoví lektoři pocházejí z businessu, a díky téhle unikátní kombinaci vlastní špičkové praxe s teorií dokážou výborně porozumět specifickému kontextu naší firmy, a připravit školení, které má pro nás vysokou relevanci. Zároveň oceňuji důraz, který ATAIRU klade na efektivitu a praktičnost - nezahlcuje účastníky zbytečným množstvím detailů, na které si stejně po chvíli už nikdo nevzpomene, ale soustředí se na několik klíčových sdělení a na to, jak přetavit poznatky z workshopů do praxe. A v neposlední řadě je pro mě důležité, že lidé z ATAIRU nezaspali v minulosti, ale využívají nejnovější interaktivní metody a nástroje, díky kterým dosahujeme ve virtuálním prostředí podobných výsledků jako během spolupráce v reálném světě.“

Martin Vohánka
CEO EUROWAG

„ATAIRU pro nás spoluvytvořilo program na míru pro manažery, který nám měl pomoci zvládnout přechod na remote pracovní prostředí a s implementací naší douhodobé strategie. Celý proces přípravy programu a výběr klíčových témat, s kterými ATAIRU přišlo, nás utvrdil v tom, že jsme si vybrali profesionály a odborníky. Vzhledem k jeho důležitosti jej také absolvovalo vedení firmy. Důležité a jedinečné pro nás bylo i to, že v rámci celého programu ATAIRU přicházelo s insighty a postřehy z témat, která s našimi zaměstnanci diskutovali, díky čemuž jsme získali další cenné informace.“

Petr Dvořák
CEO Vodafone

„Přijde mi, že jste tímto formátem perfektně trefili dobu. Líbí se mi, že přinášíte aktuální témata a oceňuji, jak to děláte. Nejste jen lektoři, ale proměňujete se ve vypravěče, kteří zapojují posluchače do příběhu a berou ho s sebou na cestu. Neříkáte věci, které jsou zřejmé, ale raději nabízíte neintuitivní názory a pohledy na věc. A tím zásadně disruptujete naše standardní myšlenkové postupy.“

Grant Liversage
Managing Director Plzeňský Prazdroj

Chci si domluvit schůzku a dozvědět se více o ATAIRU LEADERSHIP TV*

ATAIRU LEADERSHIP TV je první živě vysílaný interaktivní seriál o nových trendech v leadershipu pro firmy a jednotlivce.
*Pokud projevíte zájem do konce září 2021 (a nakoupíte například až
v prosinci) získáte slevu 10 %.

Potřebujete poradit?
Kontaktujte Jitku

Jitka Houzarová
Coordinator
+420 732 932 613
jitka.houzarova@atairu.com