Radka Dohnalová: Pozvánka na ALUMNI & FRIENDS párty a tipy na letní čtení

Léto je pro mě o regeneraci, čase s rodinou, hledání inspirace a o potkávání se a networkingu. 

Na začátek bych vás ráda pozvala na naši ATAIRU ALUMNI & FRIENDS párty, což je pro mě osobně vždy jeden z highlightů roku. Ta letošní se uskuteční 20. 10. od 17:30 (místo bude upřesněno). Jediné, co je teď potřeba udělat, je zaregistrovat se a my se postaráme o zbytek (včetně odeslání pozvánky do kalendáře).

Kvalitní regenerace jako příprava na podzimní “perfektní bouři“

Letošní letní kvalitní regenerace bude opravdu důležitá. Aby nám nedošel dech jako Tadeji Pogačarovi (dvojnásobný vítěz Tour de France) při stoupání na Col du Granon v 11 etapě Tour de France minulý týden! Jsme totiž stále ještě vyčerpaní z Covidu (66 % manažerů je vyhořelých) a velmi, velmi unavení vstupujeme do blížící se “perfektní bouře” v podobě rostoucí inflace, přicházející recese, energetické krize a války na Ukrajině.

nejzásadnějším faktorem, který vidíme, že vede k únavě, k úzkostem, k pocitu vyhoření, je toxické chování a toxické firemní prostředí. Tohle novým kávovarem ani kurzy jógy nenarovnáte. A proto moje knižní tipy vedou k tomu, jak budovat psychologické bezpečí, které tomu pomáhá předcházet. Tady jsou:

  1. Amy C. Edmondson, Fearless Organization
  2. Timothy R. Clark, The Four Stages of Psychological Safety
  3. L. David Marquet, Turn The Ship Around
  4. Edgar H. Schein, Humble Inquiry
  5. Daniel Coyle, The Culture Code: The Secret of Highly Successful Groups

Užijte si léto, zregenerujte sebe i svoje lidi a budu ráda, když se potkáme na naší ATAIRU ALUMNI & FRIENDS párty. Radka

Odebírejte ATAIRU newsletter a staňte se součástí komunity lídrů, mějte přehled o novinkách v oblasti leadershipu a nenechte si ujít žádné naše akce

Odesláním nám dáváte výslovný souhlas se zpracováním vašich osobních údajů