Registrujte se. Druhá konference Digitální adaptivní organizace je tady

Jak jsou na tom společnosti s digitalizací finanční funkce - zejména v oblasti analýzy a kvality dat ve finančním řízení? Jaké benefity má pro výkonnost společností dobře zavedený empowerment?

O tom budou hovořit Radka Dohnalová, CEO & Founder ATAIRU a Olga Cilečková, partnerka PwC spolu se svými hosty během našeho dalšího on-line eventu věnovanému digitálním adaptivním organizacím, na který Vás srdečně zveme.

Termín: 21. 9. 2021, 15:00 - 16:30
Místo: online
Registrace: na online konferenci #DigitalAdaptive, Deep-dive: Digitalizace & Empowerment se můžete registrovat zde
Program

  1. Digitální adaptivita. Jak si stojí firmy v Česku?
  2. Empowerment: klíč k posílení adaptivity.
  3. Data driven organizace v praxi.

Hosté

  • Mirka Púchy, Group Head of Accounting, Reporting, Controlling & Tax Fortuna Entertainment Group
  • Juraj Felix, Co-CEO Czech News Center, CEO Mall.TV
  • Miroslav Holan, Finance Strategy Coordinator Škoda Auto 

Programem Vás bude provázet Zdravko Krstanov, Forbes.
Akce proběhne v českém jazyce. Účast na akci je bezplatná.

Majitelé, finanční ředitelé a HR specialisté z už více než stovky společností se zapojili do našeho DAO dotazníku, který jim pomáhá najít vlastní cestu k digitální adaptivitě.

Ukazuje se, že lídři firem jsou ve vnímání úrovně digitalizace a adaptivního leadershipu větší optimisté než jejich týmy. Co to znamená? A může to být problém?

ATAIRU se běhej druhého online eventu #DigitalAdaptive ponoří hlouběji do oblasti EMPOWERMENTu. Z pohledu adaptivity totiž průzkum ukázal, že největší rozdíl ve vnímání dosažené úrovně, je právě v EMPOWERMENTU. Tedy ve vnímání toho, do jaké míry je rozhodování decentralizované a lidé na všech úrovních mají oprávnění dělat samostatná rozhodnutí. CEOs jsou v míře empowermentu pozitivnější o téměř 20%. Celý článek s názvem „Šéfové s růžovými brýlemi na očích“ si můžete přečíst zde.

Přehlednou infografiku, kterou ATAIRU vytvořilo a která se EMPOWERMENTU a výsledkům průzkumu věnuje, si můžete prohlédnout a stáhnout zde.

Srdečně vás tímto na akci zveme a těšíme se na vaši účast.