Využijte jedinečnou příležitost a registrujte se do našich leadershipových programů, které v červnu spouštíme

Většinu našich programů spouštíme jen 1x ročně, proto využijte jedinečnou příležitost a registrujte se včas. V letošním červnu začínají 3 leadership programy pro manažery a manažerky - Autentický leadership pro ženy, Autentický leadership pro muže a Disruptive Leadership Inside Out. Vyberte si leadership program, který nejvíce odpovídá vašim potřebám a udělejte první krok na cestě stát se autentickým lídrem, který je připravený na budoucnost.

Autentický leadership pro ženy

10 měsíců vás budeme podporovat na cestě k větší sebejistotě, odolnosti a rovnováze mezi profesním a soukromým životem. Nově jsme do programu zařadili i leadership dovednosti nezbytné pro spolupráci a komunikaci v online prostředí.

Pomůžeme vám nalézt vaše silné stránky a váš přirozený styl spolupráce a komunikace s ostatními. Ukážeme vám, jak profesionálně řešit a zvládat náročné situace, pracovat s emocemi i zdravým nastavením hranic. Do programu jsme nově zařadili i praktické dovednosti pro vedení týmů na dálku a budování vztahů v online prostředí.

V programu využíváme osobnostní diagnostiku Talent Dynamics.

Více o programu a registraci najdete zde.


Autentický leadership pro muže

Unikátní leadership program pro muže ve vedoucích pozicích a zakladatele firem. Dozvíte se, jak být dobrým lídrem v každé situaci a co se od vás očekává v době, kdy se společnost i organizace zásadně mění a rostou požadavky na nové dovednosti manažerů.

Zveme vás na cestu, která vede k lepšímu sebepoznání a ukotvení vašeho vlastního směřování. Redesignovaný program v sobě zahrnuje prvky Autentického leadershipu a nové dovednosti lídrů, jako vedení a motivace lidí v online prostředí, nebo práce s komplexitou a nepředvídatelností.

Více o programu a registraci najdete zde.



Disruptive Leadership Inside Out

Seniorní lídři dnes stojí před výzvou transformovat firmy na digitální ekonomiku a nové způsoby práce. Než ale začnou se změnami uvnitř firmy, musí začít se změnami u sebe samých. Program kombinuje vlastní seberozvoj s rozvojem firmy, a to prostřednictvím nových poznatků a trendů ze světa businessu, technologií a psychologie.

Pomůžeme vám nahlížet na věci z jiných perspektiv a pochopit širší kontext. Zjistíte, jak disruptovat stávající byznys, jak navazovat nová partnerství nebo jak proměnit data ve zdroje nových příjmů. Odpovíte si na otázky: Jsem připravený na budoucnost? Je připravená firma? Jak a kde mám rekrutovat talenty? Jak zaujmout nové generace – čím je motivovat, aby se stali součástí firmy?

Program jde cestou nečekaných zážitků, často na hraně komfortní zóny.

Více o programu a registraci najdete zde.