ATAIRU LEADERSHIP TV: Získejte znalosti od světových expertů

Jsme v cílové rovince. Už 10. listopadu startuje druhá sezóna ATAIRU LEADERSHIP TV: CHANGE CHALLENGE, živě vysílaného leadershipového seriálu pro firmy.

Letos se naučíte, jak dělat změny rychle a úspěšně. Radku Dohnalovou s Petrem Havlíčkem doplní mimořádní zahraniční experti na leadership a kapitáni českého byznysu.

Cesta k rychlé a úspěšné realizaci změn vede přes překonání čtyř překážek

Čtyři překážky, které musí každý lídr, tým i organizace procházející změnou překonat a dohromady tvoří CRAC framework. Každé překážce věnujeme samostatnou epizodu.

Po závěrečné epizodě budete umět dát vašim lidem jasnost v tom, proč se změny dělají. Dokážete odbourat jejich přirozený odpor a naučíte se, jak pomocí prioritizace získat potřebnou kapacitu, abyste mohli dotahovat klíčové projekty do konce.

Získejte zkušenosti domácích a zahraničních expertů na leadership

Radka a Petr budou vašimi průvodci celým seriálem a připravili si obsah, který jinde nenajdete. Díky stovkám jejich spoluprací vědí, co firmy aktuálně řeší a jaké dovednosti právě teď jako lídři potřebujete. Proto vás letos naučí, jak dělat změny rychle a úspěšně. 

Megan Reitz, patřící do žebříčku 50 nejvlivnějších “business thinkers“ na světě a Mark C. Crowley, americký autor a expert na oblast vedení a managementu přinesou zahraniční zkušenosti, které dáme do kontextu českého prostředí. Megan vám pomůže vytvořit kulturu, kde se lidé nebojí mluvit, Mark s engagementem. Dva klíčové předpoklady pro rychlost.

Vlastní zkušenosti s vámi nasdílí i další hosté, jimiž jsou kapitáni českého byznysu Pavel Řehák, zakladatel Direct Family, Dragoș Constantinescu, generální ředitel Plzeňského Prazdroje, Igor Vida, generální ředitel Raiffeisenbank, Lucie Brešová, Interim VP Grouponu, Petr Kasa, spolumajitel Pilulka.cz nebo Tomasz Wiatrak, generální ředitel ORLEN Unipetrol.

To však není konečný seznam. Další hosty budeme postupně představovat na našich sociálních sítích.

Začínáme už 10. listopadu, tak buďte u toho a vyzvěte změny na souboj společně s našimi letošními partnery PwC Česká republika a Česká spořitelna.

Těší se na vás průvodci seriálem

Zjistěte více o ATAIRU LEADERSHIP TV: CHANGE CHALLENGE

Udělejte první krok k rychlé a úspěšné realizaci změn. Nechte nám na sebe kontakt a my se vám ozveme se všemi podrobnostmi.

Potřebujete poradit?
Kontaktujte Honzu nebo Luciu

Jan Galla
Sales Manager
+420 777 599 533
jan.galla@atairu.com

Lucia Valdivia
Sales Manager
+420 771 298 980
lucia.valdivia@atairu.com