ATAIRU podzim: vzdělávání, párty, premiéra. Buďte u toho s námi.

Vzdělávání se dnes označuje jako nové fitness. Jak moc důležité je, ukazuje i poslední průzkum McKinsey. Ten říká, že 41 % zaměstnanců odchází mimo jiné i proto, že nemají dostatek rozvoje. K vlastnímu rozvoji a také k rozvoji vašich lidí můžete využít některé z našich akcí, které jsme pro vás na letošní podzim připravili: 

  • 12. 10. od 18:00 - ochutnávka programu Autentický Leadership pro ženy ze středního managementu (osobně),
  • 19. 10. od 15 do 16:30 - #DigitalAdaptive event ve spolupráci s PwC Česká republika týkající se digitální adaptivity organizací (online),
  • 20. 10. od 17:30 - ATAIRU ALUMNI & FRIENDS PÁRTY, setkání lídrů a absolventů našich leadershipových programů (osobně),
  • 21. 11. od 18:00 - ochutnávka programu Autentický Leadership pro ženy top manažerky (osobně),
  • od října do prosince vysíláme živě tři premiérové epizody ATAIRU LEADERSHIP TV (online).

Na všechny akce se můžete registrovat níže.


Ochutnávka Autentického Leadershipu pro ženy ze středního managementu

Zveme vás na živou ochutnávku programu, ve kterém rozvíjíme ženský leadership a autenticitu. Cílem programu je dovést ženy ve vedoucích postaveních k větší sebejistotě, odolnosti a rovnováze mezi profesním a soukromým životem.

Program se zaměřuje na oblasti sebepoznání, vedení týmů a komunikace, osobního brandingu a nových dovedností lídrů.

Živá ochutnávka proběhne 12. 10. od 18:00 v karlínském Animika Hub a je potřeba se na ni registrovat.


Dělat změny a neustále se na ně adaptovat, to jsou hlavní výzvy pro firmy, které chtějí zůstat relevantní. Tématu digitální adaptivity firem v Česku se budeme věnovat na našem čtvrtém on-line eventu, který pořádáme ve spolupráci s PwC Česká republika. V programu našeho webináře se tentokrát zaměříme na ESG training program a dopady psychologického bezpečí na výkonnost firem.

Společně s hosty z PwC budeme hovořit o tom, jaké kroky je třeba podniknout pro posun k digitální adaptivní organizaci, jak souvisí tématika ESG s digitální adaptivitou i proč je psychologické bezpečí nutností pro funkci organizací.

#DigitalAdaptive
Deep-dive: ESG Training & Psychologické bezpečí
19. 10. 2022, 15:00–16:30


Jedinečné setkání lídrů a absolventů ATAIRU programů. Live hudba v podání DJ Marvin Shamma. Networking. Nejen o tom bude ATAIRU ALUMNI & FRIENDS párty, která se koná 20. 10. od 17:30 v krásných prostorách WPP na adrese Bubenská 1. Tak se včas registrujte!


Ochutnávka Autentického Leadershipu pro ženy ze středního managementu

Zveme vás na živou ochutnávku jediného programu autentického leadershipu v České republice, který podporuje a rozvíjí ženy z nejvyššího vedení firem a členky představenstev českých i nadnárodních společností.

Program se zaměřuje na témata spojená s leadershipem na nejvyšších úrovních a změnami v byznysu i ve společnosti.

Živá ochutnávka proběhne 21. 11. od 18:00 v karlínském Animika Hub a je potřeba se na ni registrovat.


Tři rozhodující kompetence, které vám v našem třídílném seriálu představí Radka Dohnalová a Petr Havlíček spolu se svými hosty - výraznými osobnostmi českého businessu. Ukážou vám, jak komunikovat o strategii a směřování firmy s jasností, jaké chyby dělají organizace na cestě k psychologickému bezpečí a jak úspěšně zavádět empowerment. 

Vydejte se s námi na interaktivní cestu, která vám pomůže v roce 2023 uspět.