Nová éra firemního vzdělávání je tady. Spustili jsme ATAIRU LEADERSHIP TV

Dlouhodobá předpověď na závěr roku dává tušit „dokonalou bouři“. Co to ale znamená v praxi? Jedná se o kombinaci aktuální ekonomické krize, blížící se recese, složité geopolitické situace nebo nové vlny covidu. Abychom dokázali úspěšně překonat náročné období, potřebujeme být inovativnější, posilovat svoji adaptivitu a udržet energii a motivaci svou i kolegů. Hlavní problém spočívá v tom, že v současnosti je 52 % lidí vyhořelých, 76 % se cítí přetížených a každý čtvrtý zaměstnanec přemýšlí o odchodu ze zaměstnání. Dá se vůbec v takovém stavu dokonalé bouři čelit? Na tyto otázky odpoví nový živě vysílaný třídílný seriál Atairu Leadership TV, ve které diskutují přední autority českého businessu.

První díl nového seriálu přilákal více než 100 firem ze 13 odvětví. V publiku byli zastoupeni top manažeři (12 %), střední manažeři (34 %) a team leadeři (25 %) z celkového počtu více než 2700 registrovaných účastníků. Ti se navíc během živého vysílání zapojují do řady hlasování a poskytují tak jedinečnou sondu do současného stavu českého businessu.

„Super obsah i sdílení výsledků hlasování - dalo mi přehled o tom, jak to vnímají ostatní z firmy.“

Ve třech devadesátiminutových epizodách připravených ve spolupráci s Mall.tv objasňuje Radka Dohnalová, podnikatelka a zakladatelka společnosti Atairu, a její byznysový partner Petr Havlíček, spolu s jejich hosty – výraznými osobnostmi českého byznysu, co vede zaměstnance k přehlcení a jak s tím pracovat. Jak kolem sebe vytvořit bezpečné psychologické prostředí a také to, jak důležité je, aby lídři uměli předat zodpovědnost za rozhodování i na druhé. Všechno, co v Atairu Leadership TV zazní, lze okamžitě aplikovat (i díky praktickým workbookům, které dostanou účastníci po konci každé epizody).

„Super obsah i sdílení výsledků hlasování - dalo mi přehled o tom, jak to vnímají ostatní z firmy,“ sdílí jeden z diváků své nadšení po prvním díle. „Utvrdili jsme se v tom, že naše firma opravdu potřebuje mnohem víc komunikovat strategii, aby se dostala dál než k managementu. Užitečný pro nás byl také společný chat s kolegy v rámci firmy, kteří se dívali taky,“ doplňuje další sledující.

V každém dílu jsou přímo ve studiu osobnosti z významných firem napříč odvětvími, které se s diváky podělí o své zkušenosti. To sledujícím umožní v reálném čase získat velmi zajímavé vhledy do dění na byznysové scéně. První díl pořadu s názvem „Příliš mnoho zajíců: plíživá smrt“ s hosty Tomaszem Wiatrakem (CEO, ORLEN Unipetrol) a Tomášem Bravermanem (CEO, Heureka GROUP) byl k vidění 14. října.

Druhý díl „Z Toxi na „ToChci“ prostředí“ s hlavní ekonomkou Raiffeisenbank a členkou Národní ekonomické rady vlády (NERV) Helenou Horskou, CEO Vodafonu Petrem Dvořákem a marketingovým ředitelem Plzeňského Prazdroje Romanem Trzaskalikem je k vidění od 4. listopadu. Seriál vyvrcholí 2. prosince epizodou „Když lídři sami nestačí…“ s CEO Eurowag Martinem Vohánkou a Martinou Kneiflovou, vedoucí partnerkou EY Česká republika.

Jedinečný obsah Atairu Leadership TV, který zaujal už desítky firem, vzniká ve spolupráci s Mall.tv, za platformou stojí Czech Video Center a více podrobností o něm najdete tady.