Jarní programy pro rozvoj lídrů

Leadership je cesta. Úkolem lídra je zůstat na této cestě relevantní, aby on i jeho firma mohli trvale prosperovat. 

Nejde jen o dnešek nebo zítřek. Jde o schopnost přizpůsobit se jakékoli, v tuto chvíli nepředstavitelné situaci. Je potřeba osvojit si nový mindset a nové dovednosti.

Proto jsme aktualizovali obsah programů pro rozvoj lídrů, které spouštíme v květnu a s našimi seniorními lektory v nich pracujeme na rozvoji dovedností, které se vám budou trvale hodit.

1. Disruptive Leadership Inside Out pro top manažery i manažerky

Lektoři: Radka Dohnalová, Petr Beneš
Začátek programu: 16.-17. května 2024

Seniorní lídři dnes stojí před výzvou transformovat firmy na digitální ekonomiku a nové způsoby práce. Než ale začnou se změnami uvnitř firmy, musí začít se změnami u sebe samých. Program kombinuje vlastní seberozvoj s rozvojem firmy, a to prostřednictvím nových poznatků a trendů ze světa businessu, technologií a psychologie. V osmi dnech se budeme věnovat například těmto tématům:

  1. Vedení firem a lidí v komplexním prostředí

  2. Exponenciální business modely

  3. Neurověda a nové technologie 

Program opravdu dokázal disruptovat moje myšlení. Uvědomil jsem si, jak velmi důležité je věci zkoušet, pilotovat nové projekty, design thinking a také jak je důležité, aby byl lídr vidět. V rámci programu jsem si dokonce odpilotoval projekt, který jsme ve firmě skutečně implementovali.

2. Autentický Leadership pro muže ze širšího managementu

Lektoři: Ondřej ČtvrtečkaAleš Klemperer, Lucie Winklerová
Začátek programu: 20. května 2024

Jde už o jedenáctý ročník. Čeká vás 10 leadership témat, která vám pomohou dosahovat profesních i osobních cílů a nově 2 individuální konzultace. Z témat například:

  1. Jak dostat z týmu to nejlepší
  2. Jak si udělat jasno ohledně strategických priorit
  3. Jak úspěšně pracovat s rezistencí u lidí

Díky testu osobnostní diagnostiky Talent Dynamics na začátku programu poznáte svoje silné stránky a talenty a jaký je váš přirozený styl komunikace a spolupráce s ostatními.

Program se zásadně vymyká konkurenčním programům v tom, že opravdu dokáže adresovat otázky sebereflexe a osobního rozvoje lídra. Jako lídra mě nejvíc těší, že program také nastartoval velice aktivní přístup mých lidí k seberozvoji, jelikož jim otevřel nové horizonty.

Chcete o programu vědět víc? 

Zavolejte si s lektory Ondřejem Čtvrtečkou nebo Alešem Klempererem, rádi zodpoví vaše otázky, které ohledně programu máte.


3. Autentický Leadership pro ženy ze středního managementu

Lektoři: Katarína Kotíková, Lucie Winklerová, Ondřej Čtvrtečka
Začátek programu: 22. května 2024

Spouštíme už patnáctý ročník. V programu vás provedeme 10 leadership tématy na podporu vaší sebejistoty ve vedení lidí a nastolení lepší rovnováhy mezi pracovním a osobním životem. Nově máte k dispozici 2 individuální konzultace pro vaše osobní témata. Příklad témat, která vás čekají:

  1. Práce s kapacitami pro vyváženější život

  2. Limitující vzorce chování

  3. Jak mít větší dopad a vliv skrze efektivní komunikaci

Díky testu osobnostní diagnostiky Talent Dynamics na začátku programu poznáte svoje silné stránky a talenty a jaký je váš přirozený styl komunikace a spolupráce s ostatními.

Díky programu jsem se dozvěděla více o sobě a o tom, jak být lepší lídr a efektivněji vést ostatní.
Získala jsem i vnitřní klid – vím, že všechno má svůj čas. To platí nejen v soukromém životě, ale i v kariéře. Program mi pomohl pochopit jaké mám dovednosti, které mě posou zase o trochu dál.

Chcete o programu vědět víc? 

Zavolejte si s lektorkami Lucií Winklerovou nebo Katarínou Kotíkovou, rády zodpoví vaše otázky, které ohledně programu máte.


Vydejte se s námi v květnu na cestu a staňte se relevantním lídrem.